www.account.com.mkАгенција за финансиско - сметководтсвени услуги
 • Доверете ни го вашето сметководство нам

  Нашиот тим е подготвен да го сподели знаењето или да изврши за вас истражување за бизнис околината во Македонија

 • Попуст на пакет услуги

  ПОЕДИНЕЧНИ И ЕДНОКРАТНИ УСЛУГИ Во зависност од Вашите потреби

 • ДАНОЧЕН И ФИНАНСИСКИ КОНСАЛТИНГ

  Нашето работење ја опфаќа и можноста за советување во врска со извештаите давање упатства, совети и одговори на сите ваши прашања по телефон,факс или со електронска комуникација

 • Бидете дел од нашите задоволни клиенти

  Долгогодишното искуство, ангажирањето на професионален тим и целосната посветеност, беше пресуден фактор во воспоставување одлична соработка со нашите клиенти која трае до денес

Соработката со нас ви нуди сигурна и безбедна иднина

 
 • Заштеда на пари простор и време
 • Поедноставете го вашето работење, избегнете го непотребното губење време и дополнителни ресурси. Фокусирајте се на вашиот бизнис и остварување профит, а дозволете Ние да бидеме вашиот бизнис сервис. Ангажирање на Лиценцирана сметководствена агенција која ќе ви овозможи намалување на трошоците и повеќе време за вашите активности.
 • Нашиот тим 
Нашиот тим е составен од Овластени лица со долгогодишно искуство кој е препознатлив по посветеноста и професионалниот пристап кон работата. Пратењето на законските прописи, нивна соодветна примена и посетувањето на стручни семинари е само дел од секојдневието на нашиот тим.
 • Квалитет
 • Обезбедување на квалитетни и професионални услуги од страна на нашиот тим надополнето преку постојан контакт со специјализирани консалтинг куќи.

 • професионални сметководствени услуги
 • даночен и финансиски консалтинг
 • административни услуги
 • пресметка на сите видови даноци
 • изготвување на годишни сметки
 • регистрација на трговски друштва
 • изготвување на финансиски извештаи
 • финансиски анализи според меѓународни сметководствени стандарди

Специјализиран тим за водење на друштва со мешовит и странски капитал.
Помош во обезбедување информации за бизнис околината како можност за домашни и странски инвестиции.
Помош на секторот на трговски друштва, невладини организации, здравствени и образовни установи
....
 

Што нудиме ние?

Контакт Инфо

 • E-маил:contact@account.com.mk
 • Тел: 02 55 11 560
 • Моб: 077 527 235 / 077 906 170 / 070 924 448
 • Адреса: Митрополит Теодосиј Гологанов бр.54/8

За нас

Нашиот тим е спремен да одговори на сите ваши барања од областа на сметководството. Нашата стручност ја надополнуваме со постојаниот контакт со наши надворешни консултанти и соработници од специјализирани консалтинг куќи, како и со посета на стручни семинари.Нашиот тим е подготвен да ги превземе сите дејствија околу законските обврски на вашиот бизнис